UEFA indított elleni fegyelmi eljárás Montenegró, beleértve a felelős a rasszista magatartás, amely, ha bevált, „büntetik minimum részleges stadion bezárása”.

Date: April 2, 2019 | Category: News

Fellow csodagyerek Joao Félix is ​​fellépése jelentések számos vezető európai klubok tekintve nyári átigazolási ajánlatokat, annak ellenére, hogy hatalmas £ 105million kiadás záradék.
Perry Groves kérte makacs Arsenal menedzsere Unai Emery, hogy visszaállítsa Mesut Özil az ő első csapatban, mondván, az Ágyúsok vannak „kiált” a német kreatív hangulattal. Úgy tűnik, senki igazán tudom, mi folyik a Ozil az Emirates Stadionban, miután kimaradt egy nagy játék, csütörtökön este az Arsenal szenvedett 1-0 vereség a BATE Borisov az Európa Liga.

2. Özil hiányzott ismét az Arsenal ellen BATE Borisov csütörtökön A középpályás azt mondta, hogy képzett minden héten, de hiányzott a BATE utam betegség – az azonos ok, amiért nyilvánvalóan nem szerepelt a csapat, hogy szembenézzen Huddersfield a Premier League a a hétvége. Függetlenül attól, hogy a rejtélyes betegség vagy valós, vagy nem egyértelmű, Özil nem kedvelt alatt új főnök Emery – ő már szerepelt csak kétszer eddig 2019-ben, és hiányzott a sok játék, ahogy játszott a Ágyúsok ebben a szezonban.

MORE: „Mesut Özil KELL kiindulási Arsenal”, mondja Legyőzhetetlenek legenda Gilberto Silva De miután az szörnyű teljesítményt Fehéroroszország korábbi szélső Groves ragaszkodik szükségem van rá, és Aaron Ramsey – aki szintén kimaradt ellen BATE – vissza a csapat. Beszél a talkSPORT pénteken, a kétszeres First Division bajnok azt mondta: „Unai Emery próbál végrehajtani a saját ötletek és filozófiák és megpróbálja elvenni az elégedettségre kultúra, hogy már ott az utóbbi két-három éven át Arsene Wenger . „Ő próbált dolgozni Özil ki, ő megpróbált mindent, amit tudsz, hogy neki az egyik a négy kapitányok, majd csökken, és ebben az esetben őt, mert ő nem teljesítő következetesen. „De ha azt mondod, hogy Mesut Özil és Aaron Ramsey nem jobb a mi első csapat, mint Alex Iwobi és Henrih Mhitarjan, én nem rendelkező egyáltalán.

2 Henrih Mhitarjan küzdött, hogy valóban hatással az Arsenal érkezése óta a Manchester United „Még át Ramsey lesz egyszeri és Emery tette egyértelművé, hogy nem akarja Özil hosszú távú, és én voltam a kritikus a Özil valamint arról, hogy nem következetes, és néha nem veszi ellenőrzés a nagyobb játékokat, ahogy szeretném. „De van egy run játékok jön, ahol az Arsenal kiáltanak kreativitás. Ezek kiált valaki szerezni a labdát, és hozza Aubameyang és Lacazette a játékba. „Emery kapott esik a kardját a jó a csapat. „Az a szezon hátralévő, nem érdekel most, ha Özil van egy zseniális játék, két jó is, és vontatni átlag közül, én nem zavarta.

Azt kell játszani. FRISS PREMIER LEAGUE HÍREK nem viccelnek, Claude Makelele egyszer megígérte, hogy Barcelona legenda kórházban nagyon kedves Man United fizetni Molde £ 1m következő Ole Gunnar Solskjaer kinevezését intézkedéseket tegyenek Premier League vezetői kész megtenni csapat a pályán az esetekben a rasszizmus „ő csinált HIS BIT”Volt Scotland főnök azt mondja, ő adna Adam Johnson a»második esély«Élő talkSPORT West Ham vs Everton: Exkluzív kommentár, kick-off idő és csapat hírek Énekeld Tanuld meg a szavakat Ole Gunnar Solskjaer Manchester United dal Végül Arsenal főnök szállít jó híreket Denis Suarez Változó idők Hogyan futball egyik legismertebb stadionok változtak az évek során „Ő többet fog adni a zseniális játék, és a két jó is, mint a többi játékos, aki játszik ebben a helyzetben az adott pillanatban. „Úgy indult nagy Emery – mentek 22 játék veretlen és az Arsenal szurkolók azt mondták, hogy»megvan a Arsenal vissza«, de most ott volt egy kis kick vissza az elégedettségre. „Ami a játékosok tegnap este, mert tudják, hogy megyünk vissza az Emirates jövő csütörtökön a szemléletváltásra volt, hogy ők csak megverni BATE otthon. „De már tette sokkal nehezebb maguknak, mert BATE most van valami, hogy tarts ki, hogy, ők fognak egy héten több képzést és ha gólt az Arsenal már megvan, hogy menjen, és gólt 1xbet / folyam három.” „Arsenal kiáltanak kreativitás!”»Te mondod, Özil és Ramsey nem jobb, mint Iwobi és Mkhitaryan.«»én nem rendelkező egyáltalán.«😡 # AFC hős Perry Groves nem elégedett Unai Emery csapat kiválasztása 🔴 pic.twitter.com/S5thvuSFSM – talkSPORT (@talkSPORT) február 15, 2019

Anti-rasszizmus kampányát Troy Townsend úgy véli, az UEFA figyelembe kell vennie rúgja Montenegro ki Euro 2020 selejtező után Anglia játékos rasszista visszaélnek Podgorica. A Three Lions’ 5-1 gátat szab szégyenletes jelenetek rasszizmus után Raheem Sterling, Danny Rose és Callum Hudson-Odoi szenvedett visszaélés szurkolóktól.

UEFA indított elleni fegyelmi eljárás Montenegró, beleértve a felelős a rasszista magatartás, amely, ha bevált, „büntetik minimum részleges stadion bezárása”. De Townsend, fejlesztési vezető anti-rasszizmus jótékonysági Kick It Out, úgy véli, a jelenlegi szankciók nem elegendőek.

2 Raheem Sterling köpölyözés fülét felé Montenegró rajongók „Nem vagyok benne biztos UEFA fognak foglalkozni vele, hatékonyan, ahogy kellene” Townsend mondta talkSPORT. „Bár vannak szabályok helyett, meg tudjuk változtatni ezeket a szabályokat, hogy megfeleljen a bűncselekményt. A £ 100,000 bírság nem hatékony, és ez nem volt hatással.

Tehát kezdjük nézi nemcsak stadion lezárások, nézzük meg kiutasítást. „Te vagy a felelős a szurkolók, akár tetszik, akár nem. „Amikor Angliában okoztak súlyos testi sértés idegen földön a múltban, az FA kellett a nehezét, hogy miért kellene ezeket a többi szövetség veszi a nehezét, amit a rajongók csinálnak? „Van egy gondosság hogy megvédjük a játékosokat helyzetekben, mint ez, de hogy gondosság esik UEFA első és kudarcot vallottak. FRISS futball hírek pletyka Man United lépés Juventus ásza, Arsenal leszállni csodagyerek, plusz Spurs frissítés LIV-LEY DOLOG Jake Livermore hálók remek sztrájk West Brom él már Birmingham 3-2 nem viccelnek, Claude Makelele egyszer megígérte, hogy Barcelona legenda kórházban Élő talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Élő közvetítés kommentár és visszaigazolt csapatok Élő tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy végső törni részvételi rekord nagyon kedves Man United fizetni Molde £ 1m következő Ole Gunnar Solskjaer kinevezését új korszak Labdarúgó Szövetség bejelentette Mark Billingham új vezérigazgató veszi fellépés Premier League vezetői kész megtenni csapat a pályán az esetekben a rasszizmus „UEFA nem sikerült azoknak a játékosoknak, és azok nem a saját protokoll, de aki tartja őket számon?

Egyáltalán senki!”Townsend légteleníteni haragját szociális média tegnap este, de amikor gondolkodás, el volt ragadtatva, hogy az egész helyzetet kezelte Angliában és az FA. Hozzátette: „Nagyon dühös tegnap este, de talán más ma reggel. „Meg kell feldolgozni ezeket az eseményeket, és hogy ők ne fordulhasson elő.

Azt hogy egy esemény a múlt héten csak a figyelem felkeltésére és egy héttel később itt beszélünk fekete játékos, hogy faji bántalmazott újra. „Miért kellene Callum Hudson-Odoi kell, hogy jöjjön ki, és ahelyett, hogy beszélünk az első kezdete Angliában, lehet beszélni a tény rajongók már hívja őt egy majom? 2 Rose és a Hudson-Odoi vetettük alá rasszista megnyilvánulások Montenegróban „Üdvözlöm a játékosok és a menedzser számára, hogy miként kezelték a helyzetet, és ahogy beszélt. „Én is tapsol az FA, és aki azt mondta, tegyük azoknak a játékosoknak fel, hogy az emberek hallani a szenvedély, hogy az emberek hallani, hogy ők már végre, és hagyja, hogy az emberek megértsék, ebben a korban ez csak elfogadhatatlan. „A hatalom a játékos hangja a legnagyobb dolog, hogy van, és én tapsol azok a játékosok, akik kimentek, és azt mondta, hogy pontosan hogyan is volt.

Categories